Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Sissitarinat -suurteos tarjolla Kadettikunnan jäsenille

Sissitarinat

Numeroitu Sissiritarit -suurteos on kunnianosoitus suomalaisen sissisodankäynnin sankareille. Mannerheim-ristin saaneet kaukopartiomiehet ja sissit olivat tavallista kansaa. He olivat maatalon poikia, sekatyömiehiä, pakolaisia rajan takaa tai juuri asevelvollisuutensa suorittaneita nuoria. Sissit olivat vapaaehtoisia ja rohkeita, he tulivat mukaan, vaikka riskit olivat suuret. Heitä ei ehdotettu mukaan ilman syytä. He valikoituivat fyysisen ja psyykkisen kunnon, nokkeluuden ja osin kielitaidon ansiosta. Neuvostoliiton pakolaiset, urheat heimoveljet, olivat hyvää sissiainesta.

Kirjasta ei oteta uusintapainosta ja kirjaa on saatavilla enää 25 kappaletta. Kyseistä teosta eivät markkinoi kirjakaupat, yhdistykset tai muut yhteisöt. Tilaajaetuna teoksen mukana tulee Suomenhevonen isänmaata rakentamassa ja puolustamassa.

Kirjan yksityiskohtainen esittely luettavissa tästä linkistä.

Lisätietoja kirjasta antaa myös Kustannusosakeyhtiö Amanitan yhteyshenkilö Kari Kinnunen - puh 045 112 3500 tai sähköposti kari.kirja(at)hotmail.com. Yhteydenotto ei velvoita teoksen hankintaan. 

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa