Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Kadettipiiri järjesti jäsenilleen syksyn kynnyksellä kaksi tapahtumaa

Nuoret upseerit kokoontuivat taktiikkakerhon tilaisuuteen ja saunailtaan

Pohjois-Kymen kadettipiiri tarjosi perjantaina 28.9.2018 uusille luutnanteille mahdollisuuden istua alas kurssiveljiensä kanssa ravintola Betonyn tiloissa Kouvolassa. Tapahtumaa markkinoitiin voimakkaasti mm. KARPR:n ja UTJR:n valmistuneiden upseereiden vastaanottotilaisuuksissa. Taktiikkakerhon tilaisuus oli tarkoitettu juuri valmistuneille upseereille ja tilaisuus pidettiinkin ennen nuorten upseereiden saunailtaa. Everstiluutnantti Markus Wahlstein piti sotahistoriallisen esitelmän Jatkosodan hyökkäysvaiheesta. Useat valmistuneista luutnanteista tarttuivat mahdollisuuteen ja tapahtumaan otti osaa 13 henkeä.

Vuoden toinen upseerilounas nautittiin Kouvolan upseerikerholla

Jäsenistöltä saadun toiveen mukaisesti kesäkuussa aloitettu upseerien lounastapaaminen sai jatkoa keskiviikkona 3.10.2018. Tilaisuuden tarkoituksena on kokoontua yhteen omakustanteisen lounaan ääreen, vaihtaa kuulumisia ja keskustella ajankohtaisista asioista. Lounastilaisuus on luonteeltaan avoin ja rento tapahtuma, johon on helppo ottaa osaa.

WP 20181003 007

Keskustelun avaajaksi oli toiselle lounaalle saatu Kouvolan ja Iitin alueelle rakennettavan Kymiringin hankepäällikkö Timo Pohjola. Hän kertoi hankkeen syntyhistoriasta ja jatkoi tilanneselostustaan aina näihin päiviin saakka. Varsinaiset rakennustyöt moottoriurheiluratojen ja kansainvälisen tason ajoneuvojen testaus- ja ajoharjoitteluradan osalta aloitettiin vuonna 2014. Karjalan prikaatin autokoulu on aktiivisesti jo käyttänyt koulutuksessaan ajoharjoittelurataa tämän vuoden aikana. Timo Pohjola toimii myös Autojoukkojen Kymenlaakson kilta ry:n puheenjohtajana. Lounaalle otti osaa 11 piirimme jäsentä.

 

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa