Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Taktiikkakerhon toiminta käynnistyi Pohjois-Kymen kadettipiirissä

Pohjois-Kymen kadettipiirin hallitus hyväksyi vuoden 2017 lopulla piirin toimintaan liitettäväksi Taktiikkakerhon tilaisuudet. Kerhon yhteyshenkilönä piirihallitukseen toimii luutnantti Juuso Eskonmaa Karjalan prikaatista.

Taktiikkakerhon tarkoituksena on kehittää kadettipiirin jäsenten ja erityisesti palveluksessa olevien upseereiden taktista ajattelua ja ymmärrystä nykyaikaisesta sodankäynnistä, sekä tuoda yhteen aihepiiristä kiinnostuneita. Taktiikkakerho kutsuu luennoitsijoita luennoimaan nykyaikaiseen sodankäyntiin tai sodankäynnin kehitykseen perehtyneitä henkilöitä ja luentojen jälkeen osallistujat voivat keskustella vapaasti luennon aiheesta tai sen vierestä. Tarkoituksena on järjestää Taktiikkakerhon tilaisuuksia parin kuukauden välein ja ne ovat tarkoitettu kaikille kadettipiirin jäsenille.

Taktiikkakerhon ensimmäinen tilaisuus järjestettiin keskiviikkona 28.3. Karjalan prikaatin Wiipurisalissa. Tapahtumassa luennoi Karjalan prikaatissa palveleva kapteeni Matti Nupponen aiheesta: "Harhauttaminen Venäjän sotilasoperaatioissa Georgiassa ja Ukrainassa" . Tilaisuus Wiipurisalissa oli varsin onnistunut. Aiheesta kiinnostuneita kuulijoita saapui paikalle 12 henkeä ja kolmevarttisen esitelmän päätteeksi saatiin aikaiseksi vilkasta keskustelua.

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa