Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Kadettipiirin jäsenkirje vuodelle 2018

Hyvät kadettiveljet ja –siskot,

Pohjois-Kymen kadettipiiri kiittää jäseniään menneestä vuodesta! Vuoden 2017 kohokohtana oli 4.12. Kouvolan koululaisten itsenäisyyspäiväjuhlan järjestäminen Kouvolan jäähallissa maanantaina 4.12.2017 yhteistoiminnassa Kouvolan kaupungin opetustoimen, alueen joukko-osastojen ja Rakuunasoittokunnan kanssa. Juhla onnistui täydellisesti lähes 4000 koululaisen ja opettajan juhliessa Suomi 100-vuotta hengessä.

Vuoden 2018 teemana on "Kadettiupseerit yhteiskunnan palveluksessa".

Kadettikunnan vuosipäivää vietetään kadettipiirissämme perinteisin menoin perjantaina 26.1.2018. Kadettikunnan 97. vuosipäivänä lasketaan seppele Kouvolan vanhalla hautausmaalla sankariristille klo 14.00, jonka jälkeen siirrytään päiväjuhlaa sekä esitelmätilaisuutta varten Kouvolan upseerikerholle. Esitelmätilaisuuden jälkeen nautitaan vuosipäivän juhlapäivällinen n. klo 15.00 alkaen. Ruokailu on kadettipiirimme jäsenille maksuton.

Tilaisuuksissa asuna on palveluspuku (m/58, kunniamerkkinauhat) tai vastaava siviiliasu. Ilmoittautuminen 22.1.2018 mennessä (erikoisruokavalio ml.) sähköpostilla p-kymi(at)kadettikunta.fi tai 050 491 7512 - Tervetuloa!

Kadettikunnan kevätkokous järjestetään 21.4.2018 Rovaniemellä ja syyskokous Helsingissä 27.10.2018. Tilaisuuksiin ovat kutsuttuja kaikki Kadettikunnan jäsenet.

Kadettipiirimme muita vuoden 2018 tärkeitä tapahtumia ovat:

- Upseerilounas maaliskuussa Kouvolan Upseerikerholla. Aika tarkentuu keväällä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille piirimme jäsenille. Pääpaino on evp-upseerien ottamisessa mukaan piirin toimintaan.
- Kevätkokous huhtikuun aikana Kouvolan Upseerikerholla.
- Perheretki elo – syyskuun aikana.
- Nuorempien upseerien saunailta syyskuussa. Aika ja paikka tarkentuu kesällä. Tilaisuuteen ovat erityisesti tervetulleita kaikki piirin alueelle syksyllä valmistuneet kandidaatit ja maisterit. Saunotaan ja vietetään mukavaa iltaa hyvässä seurassa.
- Maanpuolustustapahtuma, esitelmätilaisuus torstaina 18.10.2018 Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa.
- Syyskokous loka-marraskuun vaihteessa Kouvolan Upseerikerholla.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan jäsenistölle Kouvolan Sanomien/Keskiviikko lehden järjestötoimintapalstalla ja sähköpostilla tiedossa oleviin jäsenten osoitteisiin.

Piirihallituksen 2018 kokoonpano ja yhteystiedot

Puheenjohtaja: 

- kapteeni Tommi Myyryläinen (KARPR), tommi.myyrylainen(at)hotmail.com, 

Hallitus :

- eversti (evp) Antti Myyryläinen, jäsen (antti.myyrylainen(at)kolumbus.fi)
- everstiluutnantti (evp) Kimmo Hakanen, varapuheenjohtaja, tiedottaja, kimmohakanen(at)gmail.com
- everstiluutnantti (evp) Matti Mikkonen, rahastonhoitaja, matti.mikkonen(at)pp.inet.fi
- luutnantti Lauri Mattila (KARPR), sihteeri, late.mattila(at)hotmail.com
- luutnantti Tommi Leirimaa (KARPR), jäsen, tommi.leirimaa(at)gmail.com
- luutnantti Jouni Nuorgam (KARPR), jäsen, nuorgam.jouni(at)gmail.com
- luutnantti Severi Lepistö (KARPR), jäsen, severi.lepisto(at)gmail.com

Toiminnantarkastaja on everstiluutnantti (evp) Antero Susi, toisusi(at)kymp.net ja varatoiminnantarkastajana majuri (evp) Heimo Kivistö, heimo.kivisto(at)kymp.net.

Kadettipiirimme sähköpostiosoite on p-kymi(at)kadettikunta.fi. 

Pyydämme kaikkia jäseniämme viestinnän parantamiseksi tarkistamaan ja ilmoittamaan oman sähköpostinsa osoitteen ja mahdolliset muutokset meille sähköpostiin p-kymi(at)kadettikunta.fi ja/tai suoraan kadettikunnan toimistoon kadettikunta(at)kedettikunta.fi. Piirihallitus välittää kaikki saamansa sähköpostiosoitteet edelleen
Kadettikunnalle.

Kadettipiiri jatkaa yhteydenpitoa Kouvolan ja Iitin kouluviranomaisiin ja antaa kouluille, oppilaitoksille ja maanpuolustusjärjestöille pyydettäessä apua turvallisuuspolitiikan opetuksessa.

Kadettipiiri perehdyttää alueen joukko-osastojen komentajat ja varakomentajat piirin toimintaan sekä osallistuu Kaakkois-Suomen aluetoimiston päällikön johdolla toimivan, vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen Kymenlaakson maakunnallisen yhteistoimintaryhmän toimintaan.

Kadettipiiri toivottaa kaikille jäsenilleen Rauhallista Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2018!

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa