Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Jäsentiedote 3/2019

KK tunnus

1. Kadettipiirin sähköposti

Piirimme on siirtynyt yhden sähköpostin käyttöön. Tähän sähköpostiin voi lähettää kaikki kyselyt ja siihen tehdään myös ilmoittautumiset eri tilaisuuksiin. Osoite on pirkanmaankadettipiiri(at)gmail.com. Piirin tiedotteet julkaistaan myös aina täällä piirin omilla sivuilla.

2. Jouluaaton kunniavartio 24.12.2019

Jouluaattona Kadettipiirin edustajat ovat jälleen Kalevankankaan hautausmaalla kunniavartiossa Eversti Leo Ukkosen kokoamana.

3. Kadettikunnan vuosipäivä ja seppeleen lasku 24.1.2019 klo 12.00

Kadettikunnan vuosipäivän seppeleenlasku Kalevankankaan hautausmaalla. Seppeleet lasketaan Vapaussodan muistomerkille ja sankariristille. Kokoontuminen tapahtuu kappelin luona. Varustuksena on paraatipuku turkislakilla. Tilaisuuden jälkeen lounas Linkosuolla Sarvijaakonkatu 3 B.

4. Jääkiekko-ottelu Ilves-Tappara 31.1.2020 klo 18.30 (avec)

Kadettipiiri on varannut 20 lippua A3-katsomosta. Peli alkaa klo 18.30 ja pyrimme järjestämään saunan tai muun kokoontumisen ennen peliä. Siitä tarkempaa tietoa ilmoittautuneille myöhemmin. Lippuja voi varata 2kpl/jäsen hintaan 20€/lippu.

Ilmoittautuminen piirin sähköpostiin pirkanmaankadettipiiri(at)gmail.com 8.1.2020 mennessä. Maksu 15.1.2020 mennessä piirin tilille FI20 5273 0520 0449 09 Maksun viestikenttään: KIEKKO ja jäsenen nimi. Älä kuitenkaan maksa ennen kuin paikkasi on varmistettu!

5. Tampereen Teatteri, Niskavuoren Heta 11.3.2020 klo 19.00 (avec)

Niskavuoren Heta on kertomus ihmisistä, jotka kamppailevat itsensä rakastamisen kanssa. Teos on intensiivinen ja säkenöivä, uuden sukupolven jopa poliittiseksi nouseva kannanotto ihmisen ikiaikaisesta mielentilasta ja itsekeskeisyydestä.

Hella Wuolijoen klassikkoteos on tuuletettu, tuotu uudella tavalla näyttämölle, unohtamatta sen kipeitä teemoja ja taitavaa kerrontaa. Lippujen hinta on 20 € sisältäen väliaikatarjoilun. Ilmoittautumiset piirin sähköpostiin ja maksu piirin tilille 24.1.2020 mennessä. Maksun viestikenttään: HETA ja jäsenen nimi.

6. Komediateatterin kesäteatteri: Korpelan kujanjuoksu 12.6.2020 klo 18.00 ja illallinen (avec)

Pirunpellosta ja Maalaiskomedioista tuttu kaksikko käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuovat Komediateatterin näyttämölle viimeisimmän sarjansa näyttämösovituksen. Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia.

Tapahtuma on Show and dinner, eli esityksen jälkeen nautitaan illallinen. Illan hinta jäsenille seuralaisineen on 40€/hlö. Ilmoittautuminen piirin sähköpostiin 30.4.2020 mennessä. Maksu ohjeistetaan myöhemmin.

7. Muuta ohjelmaa

Keväällä järjestetään Karting-kilpailu, strategiatyöpaja ja upseerilounas, joista tietoa myöhemmin. Liitteenä syyskokouksen pöytäkirja ja toimintasuunnitelma.

 

Ystävällisin terveisin ja hyvää joulua toivottaen!
Piirihallitus

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa