Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

50. Kadettikurssi kokoontui Orilammella ja Utissa 15.–16.5.2018

Orilampi 43

Vuonna 1966 valmistunut kadettikurssi kokoontui poikaporukassa, vai pitäisikö jo tässä vaiheessa sanoa herraseurassa Repoveden kansallispuiston tuntumassa Orilammen lomakeskuksessa ja Utissa mahtavan kesäsään vallitessa. Valmisteluista vastasi kurssimme kouvolalainen työryhmä, jolle parhaat kiitoksemme.

Lue lisää...

Seuraavat tapaamiset

Päivitetään myöhemmin.

Kutsut ja muukin posti saapuvat sinulle varmimmin, jos ilmoitat posti- ja/tai sähköpostiosoitteen muutoksista kurssin yhteyshenkilölle, Aulis Levälle (mieluimmin sähköpostilla):
- aurit.leva(at)elisanet.fi
- 0400 654 341

Ilmoita myös uusi sähköpostiosoite, jos olet sellaisen hankkinut.

Harri Liikasen puhe 100. kadettikurssin ja 83. merikadettikurssin valmistumisjuhlassa 25.8.2016

Kadettikoulun herra johtaja, arvoisat sotatieteiden kandidaatit, hyvät naiset ja herrat

Sadannen kadettikurssin 50 vuotta sitten valmistuneen vanhemman kummikurssin edustajana minulla on suuri ilo ja kunnia saada olla tässä tilaisuudessa kutsuvieraana puhujana ja tuoda teille kaikille viime perjantaina valmistuneille sotatieteiden kanditaateille kurssimme lämpimät onnittelut ja menestyksen toivotukset. Edustajan valinta ei ollut ihan helppo, sillä kaikki kurssiveljeni eivät enää mahdu sotilaspukuunsa ja osa on jo luopunut sotilasvaatteistaan epätoivoisina kokonaan.

Kummikurssitoiminnalla on tarkoitus yhdistää eri aikakausien kadettikurssit, ylläpitää kadettiperinteitä ja liittää opiskelunsa aloittanut kadettikurssi vanhempien kurssien kunniakkaaseen joukkoon. Kummien velvollisuutena on osaltaan tukea nuorempien kadettien hengen luomista ja upseerikasvatusta. Tässä teemme parhaamme ja katsotaan sitten, mihin se riittää.

Puhekuva

Lue lisää...

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa