Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Kurssitapaamisia Helsingissä 2016 ja 2017

Kurssitapaaminen kesällä 2016 Helsingissä

Kurssiemme (44 ja 29) kesätapaaminen toteutettiin 3.8.2016 iltaristeilynä Helsingin Itäsaaristoon. Risteily saattoi pääkapunkiseudun veljille ja siskoille olla jo vanhan kertausta mutta saariston kauneus ja auringonpaisteinen sää takasivat kaikille mukana olleille jälleen uusia elämyksiä. Ohitimme Kauppatorin rannasta alkaneen risteilyn aikana monta kohdetta, kuten Korkeasaari, Laajasalo, Jollas, Santahamina, Vallisaari ja Suomenlinna, josta etenkin Santahaminan ja Suomenlinnan kohdalla monen kadettiajat saattoivat muistua mieleen. Yhteinen risteilyillallinen ja vilkas keskustelu täydensivät retken tunnelmaa. Iltaa jatkettiin vielä Esplanaadikappelissa yhdessäolon merkeissä aina kotiinpaluuseen saakka. (Kuvat MH)

Kesätapaaminen 1 2016

Kesätapaaminen 2 2016

Taas tavattiin kesällä 2017 Helsingissä

Vuoden 2017 kohokohta Suomi 100 vuotta antoi aiheen kunnioittaa Suomen Marsalkan C.G.E. Mannerheimin 150. syntymävuotta. Juuri siksi tapaamisemme kohteeksi valikoitui Mannerheim-museo. Saimme museossa asiantuntevan ja tiiviin kertauksen Marskimme vaiherikkaasta elämästä ja henkilöhistoriasta. Ulkona vallinnut rankkasadekaan ei häirinnyt suorastaan harrasta tunnelmaa museon sisällä. Huomasimme myös, että Mannerheim kiinnostaa yhä suomalaisia ainakin siitä päätellen, että nytkin, aivan tavallisena arkipäivänä useita ryhmiä ennen meitä ja oman ryhmämme jälkeen osallistui museon opastetuille kierroksille.

Museokäynnin jälkeen suuntasimme jalan lähellä olevaa Cafe Ursulaa kohti. Ursulassa nautimme jo perinteeksi tulleen kurssilounaamme keskustellen samalla päivän aiheista ja muistellen menneitä kadetti- ja vähän sen jälkeisiäkin aikoja. (Kuvakollaasi LK:n kuvista)

Kesätapaaminen 3 2016

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa