Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Konstan Möljä 14.11.2019

Torstailounaalle ilmestyivät John Björkell, Antero Karvinen, Martti Keskitalo ja Esko Nieminen. Pääruoka oli taas lihaisa, hyvin maustettu ja sakea, erehdyttävästi hevosen vetämässä kenttäkeittiössä neljä tuntia pitkin polkuja huojuneesta tuotteesta muistutellen. Sitä piti tietysti santsata ennen kuin raaskittiin antautua kermavaahtoisen, hillosilmäisen pannarin ja kahvin autuaalliseen sisuksiemme syleilyyn.

Kuulumisia tuli Maija Herrasen lähettämänä Rovaniemeltä, jossa Juhani sinnittelee sitkeästi sekä pyörätuolin avulla liikkeessä pysymistä että muistin, muistamisen ja puhekyvyn ylläpitoa.

Erkki Hietamies oli osallistunut rakuunaveljiensä kanssa Lappeenrannan upseerikerholla pidettyyn isänpäiväjuhlaan, jossa jalkaa nostettiin tunnelman kohotessa jalustimeen entiseen, tunnelman taatusti kohottaneeseen malliin. Eki ilmoittautui samalla Rauni-rouvineen joululounaalle, joten arvioitu parinkymmenen osanotto on nyt lähes saavutettu eli 18. Ja huomatkaa: rouvia on mukana peräti kymmenen!

Marraslounaalla sivuttiin lokakuun keskusteluaihetta toimeenpanokyvystä vain ohimennen, sillä paineita oli välillä pidetyn "omahoitotauon" vuoksi kertynyt sen verran, että päästettiin henkilökohtaiset terveystunnut irti. Oli ilahduttavaa todeta, että iän karttuessa kivut, sairaudet ja kolotukset näyttävät vähitellen muuttuvan elämän menoon luontaisesti kuuluviksi ominaisuuksiksi, joissa ei enää näy uutuusarvoja samassa määrin kuin vielä pari vuotta aiemmin. Porukka oli selvästi luottavainen terveydenhuollon toimintaan ja taitoihin.

Kuten edellisessä raportissa ilmoitettiin, ilmoittautumisaikaa on tämän kuun loppuun saakka.

Näemme siis Suomalaisen Klubin Pohjola-kabinetissa tiistaina 10.12. klo 12.00.

Nenä 

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa