Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Helsingin kadettipiirin syyskokous 21.11. ja muuta ajankohtaista

Arvoisat Helsingin kadettipiirin jäsenet, 

1) Helsingin kadettipiirin sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 21.11.2019 klo 16.30 alkaen Pääesikunnassa. Kokousta edeltää puolustusministeriön yksikönpäällikkö, prikaatikenraali Antti Lehtisalon esitelmä aiheesta ”Ajankohtaista puolustushallinnosta”. Ennen esitelmää on kahvitarjoilu. 

Ilmoittautuminen Susanna Tuonoselle - susanna.tuononen(at)mil.fi ja/tai puh. 0299 530 156 14.11. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään kokousaineisto ja tarkennukset sähköpostilla ennen kokousta. Ei kuljetuksia keskeisestä sijainnista johtuen. Lisäksi muistutetaan, että kokousvierailla ei ole mahdollisuutta pysäköidä Pääesikunnan sisäpihalle.

2) Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) rekrytoi kaksi valmiuspäällikköä Helsinkiin Santahaminaan. Lisätietoja tästä linkistä

3) Jääkiekkolippuja on vielä tarjolla tiistaina 26.11. Hartwall Arenalla kello 18.30 pelattavaan Helsingin Jokerit - Amur Habarovsk -jääkiekko-otteluun. 

Helsingin kadettipiirin jäsenet voivat varata ottelulippuja ilmaiseksi majuri, liikuntaneuvos Risto H. Luukkaselta jo tutuksi tulleen kaavan mukaisesti. Lippuvaraukset tulee tehdä tiistaihin 19.11.2019 mennessä ilmoittamalla varaajan nimi sekä tarvittava lippumäärä sähköpostitse osoitteeseen: luukkanen.risto(at)kolumbus.fi. Liput ovat noudettavissa varaajan nimellä lipunmyyntipisteeltä kello 18.00 alkaen. HUOM! Lähetettyyn viestiin ei tule kuittausta mikäli varaus on kunnossa. Saat vastausviestin vain jos tilauksessa on jotain mikä vaatii tarkennusta. Mikäli liput ovat loppuneet, lähetetään siitä erillinen ilmoitus.

Hyvää syksyn jatkoa!

Kaptl Jussi Ahokas
Helsingin kadettipiirin tiedottaja

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa