Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Kadettipiirin syyskokous 15.11. ja esitelmäpyyntöjä Itsenäisyyspäivälle

Arvoisat Helsingin kadettipiirin jäsenet

 

1. Syyskokous 15.11.2018 

Helsingin kadettipiirin sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 15.11.2018 klo 16.30 Pääesikunnassa. Ennen varsinaista syyskokousta kuullaan prikaatikenraali Jari Mikkosen esitelmä ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta HX-hävittäjähankkeesta.

Ilmoittautumiset kokoukseen Susanna Tuonoselle - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja/ tai p. 0299 530 156 - viimeistään torstain 8.11.2018 kuluessa. Ilmoittautuneille välitetään kokousaineisto ja tarkennukset sähköpostilla noin viikko ennen kokousta. Ei kuljetuksia keskeisestä sijainnista johtuen.

 

2. Esitelmäpyynnöt 

Helsingin kadettipiiri saa runsaasti esitelmäpyyntöjä pääkaupunkiseudun oppilaitoksilta, yhdistyksiltä ja muilta järjestöiltä. Suurimpaan osaan puhujapyynnöistä pystytään vastaamaan piirin jäsenistöstä kootulla luennoitsijapoolilla. Itsenäisyyspäivän aikoihin ajoittuvat pyynnöt muodostavat kuitenkin piikin, joita kaikkia rajallinen luennoitsijapooli ei kykene toteuttamaan. Alla välitettynä kolme puhujapyyntöä, joihin toivoisimme piirin jäsenistöstä löytyvän puhujan. 

- Myllypuron palvelukeskus pyytää puhujaa itsenäisyysjuhlaan keskiviikkona 5.12. klo. 13.30. Yhteyshenkilö sairaalapastori Merja Hållfast, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin 050 365 1002, käyntiosoite Myllymatkantie 4, 00920 Helsinki.

- Riistavuoren palvelukeskus pyytää puhujaa itsenäisyysjuhlaan keskiviikkona 5.12. klo. 14:30. Yhteyshenkilö ohjaaja Jukka Raitio,sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin 040 334 6801, käyntiosoite Isonnevantie 28, 00320 Helsinki.

- Pakilan seurakunta pyytää puhujaa seurakunnan järjestämään perinteiseen itsenäisyysjuhlaan Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo. 16:00 Pakilan seurakuntatalolle (Palosuontie 1, 00600 Helsinki). Toivomuksena olisi, että puhuja olisi naisupseeri tai -kadetti, mutta kaikki puhujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö Risto Sinkko, sähköposti: r.sinkko(at)kolumbus.fi.

Toimeksiannon vastaanottamaan kykeneviä tai muuten lisätietoja haluavia pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin kadettipiirin sihteeriin - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., joka antaa lisätietoja ja koordinoi puhujapyynnöt edelleen.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään luennoitsijapooliin, voit ilmoittaa asiasta vapaamuotoisella sähköpostilla piirisihteerille - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Poolin jäsenille välitetään kadettipiirille tulevat puhujapyynnöt, mutta pooliin kuuluminen ei velvoita toimeksiantojen vastaanottamiseen.

Suuri osa piirille tulevista pyynnöistä on pääkaupunkiseudun yläkouluilta ja lukioilta, mutta myös vuosijuhliaan viettävät yhdistykset sekä maanpuolustusaiheesta kiinnostuneet toimijat ovat olleet aktiivisia. Poolista on myös mahdollisuus jättäytyä pois, ilmoittamalla siitä piirisihteerille vapaamuotoisella sähköpostilla.

 

Syysterveisin,
Yliluutnantti Tuomas Tammisto
Helsingin kadettipiirin tiedottaja

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa