Kadettikunta ry

Constantem decorat honor - Kunnia kestävän palkka

Kutsu Pohjois-Kymen kadettipiirin syysretkelle 22.9. Verlan tehdasmuseoon

Arvon kadettiupseeri – oletko vielä vieraillut maakuntasi maailmanperintökohteessa?

Pohjois-Kymen kadettipiiri järjestää lauantaina 22.9.2018 syysretken vuonna 1872 perustettuun Verlan alueeseen (linkki). Tämä vanhan puuhiomon ja pahvitehtaan miljöö on säilynyt ainutlaatuisen hyvin, minkä vuoksi Verla on valittu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon.

Tarjoamme Pohjois- ja Etelä-Kymen kadettipiirien jäsenille perheineen opastetut kierrokset tehdasalueen sisä- ja ulkotiloissa sekä mahdollisuudet omakustanteiseen buffet-lounastamiseen ja viinimaisteluun. Ravintolan yhteydessä on myös kahvila. Halukkaille tarjoamme kuljetuksen Kouvolan matkakeskukselta Valkealan kirkonkylän kautta Verlaan ja takaisin.

Kutsumme siis mukaan myös veljemme perheenjäsenineen Etelä-Kymen kadettipiiristä. Olemme varanneet teille paikkoja 10 henkilölle.

Päivän aikataulu on seuraavanlainen:

- Linja-autokuljetusten lähtöajat: klo 10.00 Kouvolan Matkakeskus ja klo 10.25 Valkealan pääkirkon linja-autopysäkki
- 11.00 opastettu museokierros sisätiloissa
- 12.00 lounastauko ja vapaata kiertelyä
- 13.00 opastettu ulkokierros
- 14.00 viinimaistelu ja/tai vapaata kiertelyä
- 15.15 Linja-autokuljetus Valkealan kautta Kouvolan Matkakeskukseen

Ennakkoilmoittautumisia syysretkelle otetaan vastaan perjantaihin 7.9.2018 asti sähköpostitse osoitteeseen p-kymi(at)kadettikunta.fi. Lähetäthän sähköpostin otsikolla "Osallistuminen syysretkelle".

Järjestelyiden onnistumisen ja erityisesti ravintolahenkilökunnan mielenrauhan takaamiseksi, annathan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

- Kadettipiirin jäsenen nimi
- Osallistujien lukumäärä
- Osallistuminen omakustanteiselle lounaalle ja mahdolliset allergiat
- Sitova ilmoittautuminen omakustanteiseen viinimaisteluun (8,00 € / henkilö – järjestetään, jos vähintään kymmenen osallistuu)

Opastettujen kierrosten rajoituksista johtuen tarjolla on yhteensä 50 paikkaa, joista 10 varataan Etelä-Kymen kadettipiirin jäsenille. Paikat täytetään piireittäin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!
Pohjois-Kymen kadettipiirin hallitus

Etsi sivustosta

Seuraa meitä
Twitterissä
Seuraa meitä
Facebookissa